Welkom bij V&M


Vrouw & Makelaar werd opgericht in februari 2013 door 2 vrouwelijke makelaars Dorine Dhont (Kantoor Dorine Dhont) en Ellen Brusselaers (A.M.B. Bvba) en heeft als doel een ontmoetingsplaats te bieden aan vrouwelijke verzekeringsmakelaars.

Ondertussen telt V&M reeds 9 bestuursleden die enthousiast dit nieuwe project mee willen sturen en dit in het belang van alle vrouwelijke verzekeringsmakelaars in Vlaanderen.

Oorspronkelijk zijn we gestart met ontmoetingsevents in Oost- en West-Vlaanderen. In 2016 werden onze activiteiten ook uitgebreid naar Antwerpen en Limburg, om het voor vrouwelijke makelaars in heel Vlaanderen mogelijk te maken om een van onze activiteiten bij te kunnen wonen.

Ons enthousiaste bestuur hoopt om met onze vereniging de verzekeringssector toegankelijker te maken voor vrouwen en jongeren, en zo ook voor een stuk het hoofd te bieden aan de vergrijzing in de makelaardij.

Bovendien is het voor ieder van ons aangenaam om collega’s te ontmoeten waarmee je van gedachten kan wisselen over de manier van werken, problemen, uitdagingen, de toekomst van het beroep,… Het is niet altijd gemakkelijk om op maatschappijevents, waar honderden makelaars zijn uitgenodigd, waardevolle contacten te leggen. V&M hoopt daarom op een ongedwongen manier mensen met elkaar in contact te brengen die elkaar willen vooruit helpen. Een frisse inkijk, een ander idee, een nuttig contact, doet een wereld van opportuniteiten open gaan."De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet."
Socrates


Nog wat praktische informatie: De ontmoetingsevents worden op verschillende locaties in Vlaanderen gepland en gaan door op een weekdag. De events starten steeds met een informatief gedeelte, een boeiende spreker uit de sector, een debat of een workshop en worden gevolgd door een gezellige broodjes lunch.

Voor een ontmoetingsevent betaalt u vooraf een deelnameprijs.

Samen met het hele bestuur, kijk ik er naar uit om u op een van onze events te verwelkomen !

Nathalie Van Nevel, Voorzitter V&M